Nástroje pro usnadnění přístupu

csenfrdeplru

TJ Lokomotiva Suchdol

TJ Lokomotiva Suchdol

Kontakt: OÚ
tel: +420 556 770 101

Travnaté fotbalové hřiště, travnaté tréninkové hřiště, tenisové kurty, házenkářské hřiště s gumovým povrchem DUR-O-TAN, univerzální hřiště s gumovým povrchem SAN-O-TAN - volejbal, basketbal.

TJ Lokomotiva - Kopaná:
Oddíl kopané TJ Lokomotiva Suchdol nad Odrou byl založen v roce 1945.

TJ Lokomotiva - Házená:
Oddíl házené TJ Lokomotiva Suchdol nad Odrou byl založen v roce 1964. U jeho zrodu stáli Alois Dohnal st., Jaroslav Ježek, Miroslav Ondračka a Jiří Kuchyňka. Za dobu činnosti oddílu se v kategoriích žactva, dorostu a mužů vystřídalo více než 200 hráčů. Za úspěch lze považovat umístění družstev v čele tabulek nižších soutěží, prosazení některých hráčů a hráček v ligových oddílech, účast dorostu ve II. lize v sezóně 1994/95 a od sezóny 1998/99 již dvouletá účast mužů ve III. lize.
Tradicí se stal pravidelný srpnový turnaj "O pohár starosty obce". Házená se začínala hrát na škváře na Sokolském hřišti, od roku 1980 na asfaltovém hřišti v areálu stadionu a od sezóny 1999/2000 je asfalt pokryt umělým povrchem DUR-O-TAN. Vybudována byla také tribuna pro diváky. Pravidelná práce s mládeží umožňuje kvalitně doplňovat družstvo mužů. V současnosti, pod vedením ing. J. Ježka, ing. J. Slováčka, R. Paschka, Z. Svobody, J. Dostála, J. Kuchyňky, J. Kleina a M. Buksy, tvoří oddíl házené přípravka, družstvo mladších žáků, družstvo žen a družstvo mužů.

TJ Lokomotiva - Stolní tenis

  • Přečteno: 17701
řeka Odra
 

© 2015 Městys Suchdol nad Odrou - Všechna práva vyhrazena  -  Webhosting a design COLOR Studio